Elektro-Kammleithner – Az intelligens otthonok és középületek szakértője!


tutondo3Tutondo – Mindent a vevőelégedettség érdekében

  

Hangosítás, HI-FI és kommunikációs berendezések, eszközök

A Tutondo cég professzionális HI-FI gyártó, aki eredetimegoldásokatfejleszt a hangzás világában.  „THE SOUND TRACK OF YOUR DAYS”. Hang és hangzás a mindennapi életben. Otthon vagyétteremben, pihenés vagy munka közben, zenében vagy tájékoztatásban.

Folyamatos fejlesztéssel, és hatékonyminőségirányítási rendszerrel a vállalat maximálisan megfelel a világpiac igényeinek és követelményeinek.

Katalógus


berker

Berker – A stílus szabadsága

Prémium minőségű, egyedi kapcsolók és automatika rendszerek (A Berker a KNX intelligens rendszer egyik alapítója)

A Berker, mint vezető német gyártó, magas minőségű kapcsoló sorozatokat, automatika elemeket kínál intelligens épületekhez. Kiterjedt kutatás-fejlesztési munka képezi a Berker termékek alapját. A Berker központi laboratórium munkatársai nem csak új termékeket fejlesztenek, folyamatosan vizsgálják a teljesen új, innovatív technológiákat és alkalmazásokat. Ez garantálja a DIN ISO 9001 minősítést. (Berker 1919 óta).

Katalógus


theben

Theben – Az energiatakarékos kényelem

Automatika rendszerek, intelligens megoldások (KNX rendszer)

 A közel 100 éves német vállalat hatékony megoldásokat fejleszt az energiatakarékosságot és a fokozott kényelmet szem előtt tartva, az épületen kívül és belül egyaránt.

 „Az energiatakarékos kényelem”, ez az ígéretük és nyilatkozatukaz ügyfelek részére.

A vállalat kiválóhírnevevilágméretű. A cég több mint 60 országban rendelkezik képviselettel szerte a világon.(Theben 1921 óta).

Katalógus


 thebenhts logo 4c neu.jpegTheben-HTS – Energia a megfelelő időben

 Jelenlét érzékelők (KNX rendszer)

 A ThebenHTSAG Svájc egyikvezető vállalata, főterülete az épületautomatizálás valamint a jelenlét érzékelők gyártása és fejlesztése. Úttörők és feltalálók, a Theben-HTS jelenlét érzékelők megalkotásával szereztek nevet a világon. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően az épületek energiafogyasztása csökken, miközben kényelmet, ésbiztonságot nyújtanak afelhasználóknak.

Katalógus, termékek:


intesis

Intesis – Az Ön rendszerintegrátor partnere

Különböző rendszerek közötti megoldások (KNX rendszer partner)

Az IntesisSoftwareS.L. több mintegy évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalat, a megoldásait és termékeit több mint 80 országban forgalmazzák. Annak érdekében, hogy az ügyfeleik a legjobb megoldásokat használják a rendszerintegrációkban, folyamatos innovációval és technológiai fejlesztéssel felelnek meg minden kihívásnak.

Katalógus


arcus

Arcus EDS- Elektronika, Design, Szervíz.

 Speciális érzékelők, épületgépészeti rendszerek (KNX rendszer)

 A berlini központú hardverésszoftverfejlesztő cég prémium minőségű szolgáltatásokat és megoldásokat kínál és fejleszt. Kijelzők, érintőképernyők, szenzorok és egyéb termékeket, rendszereket tervez, fejleszt, gyárt valamint felügyel.

Katalógus


zennio

ZENNiO - A tökéletes összhang: design, egyszerűség, kifinomultság

 RGB LED vezérlések , automatizálási megoldások (KNX rendszer)

A vállalat a világ több mint 70 országában kínál integrált megoldásokat különböző piaci szegmensekben: lakossági, kereskedelmi, idegenforgalmi üzletágak részére.

Céljuk: elérhető és megfizethető megoldásokat kínálni, mely javítja a kényelemet, növeli a biztonságot és csökkenti az energiafogyasztást.

A ZENNiOportfoliója: LED világítás, klíma,érzékelők, interfészek, meghajtások valamint energiatakarékos készülékek, amiket sikeresen telepítettekkiemelkedőprojektekbena világ minden táján.

Katalógus


Szakértőink elérhetősége:

Telefon:          06-1-420-7545

E-mail:            Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatóterem:

1012 Budapest, Attila út 71. (telefonos időpont egyeztetés szükséges Tel: 420-7545)