Elektro-Kamleithner – Az intelligens otthonok és középületek szakértője!

HANGOSÍTÁS / HÁZI-MOZI

Egyedülálló minőség, kompromisszumot nem ismerő szenvedély, kristálytiszta képi- és hangzásvilág !

A Tutondo cég professzionális HI-FI gyártó, aki eredetimegoldásokatfejleszt a hangzás világában. „THE SOUND TRACK OF YOUR DAYS". Hang és hangzás a mindennapi életben. Otthon vagyétteremben, pihenés vagy munka közben, zenében vagy tájékoztatásban.

Folyamatos fejlesztéssel, és hatékonyminőségirányítási rendszerrel a vállalat maximálisan megfelel a világpiac igényeinek és követelményeinek. 

HÁZI MOZI

Egyre gyakrabban találkozunk családi házak esetében házimozi rendszerekkel. Ezek vezérlésére általában egy kézi távirányítót használnak. Igen gyakori az igény, hogy az összes készüléket egy távirányítóval lehessen vezérelni. Erre különbféle, úgynevezett "tanítható távirányítókat" használhatunk. Ezek közös tulajdonsága, hogy a leggyakrabban használt RC5 kódkészlettel rendelkeznek és gyakorlatilag valamennyi gyártó által forgalmazott termék vezérlésére "megtaníthatók".hang 1

Ezek után kézenfekvő az igény, hogy az épület funkcióit (világítás, redőnyök, fűtés stb.) is ugyan erről a távvezérlőről irányíthassuk. Ez az egyik legegyszerűbb feladat. Ha azonban szeretnénk, hogy ne csak egyirányú legyen a kapcsolat, használhatunk úgynevezett IR Gateway-eket. Ezek adni és fogadni is tudnak IR jeleket. Ezáltal ugyan az a távirányító, amit a házi mozihoz használunk alkalmas a világítás vagy fűtés vezérlésére is. Ugyanakkor az IR Gateway adni is tud IR jeleket és így a rendszer beavatkozhat a házi moziba is.

Ha komolyabb kapcsolatra van szükség, akkor már lehet, hogy nem elég az IR kapcsolat. Az igényesebb berendezések rendelkeznek RS232 vagy más vezérlő bemenettel. Ez már "galvanikus" kapcsolatot jelent.

Léteznek nagyon komoly audió-videó vezérlések, melyek egy gateway-en keresztül csatolhatók aKNX rendszerhez, és amelyek  igen nagy audiovizuális rendszerek, akár komplett TV stúdiók vezérlésére is alkalmasak.

Természetesen nem csak házi mozi vezérlésre lehet ezeket a megoldásokat használni: Alkalmazhatjuk ezeket konferencia és előadó termek teljes vezérlésére is. Ahol az egyes világítási képek, nem csak a világítást vagy éppen a redőnyöket állítja megfelelő helyzetbe, de akár a vetítővásznat is leengedi és elindítja a kivetítővel együtt a DVD lejátszást is.

hang 2

Szakértőink elérhetősége:

Telefon:               06-1-420-7545

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem:
1195 Budapest, Jókai utca 32 - (telefonos időpont egyeztetés szükséges Tel: 420-7545)